Ποιοι είμαστε

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Medi Diet Kiranoy

Γεννήθηκα στην βοστώνη Η.Π.Α και κατοικώ πλέον στην Ελλάδα. Σπούδασα στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησα στις 06/2002. Απέκτησα πιστοποιητικά και διπλώματα συμμετοχής με βάση την διατροφή , τον μεταβολισμό και τις εκφυλιστικές παθήσεις οπως ¨οστεοπόρωση , διαβήτη , γαστρεντερολογικά προβλήματα κ.α.

Απασχόληση

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας . Από το 2005, διατηρώ ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο, όπου παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς.

Συνεδρία Εξ'αποστάσεως

Μετρήσεις Ανάλυσης Σύστασης Σώματος Συμμετέχω ενεργά στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες από το 1996. Έχω κάνει αρκετές ομιλίες με στόχο την προώθηση και εκπαίδευση του σύγχρονου τρόπου διατροφής, στο κοινό σε παιδια και ενήλικες !

Ενδιαφέροντα

Λάτρης του χορού , της γυμναστικής και χορωδός. Πλέον ως μόνιμος κάτοικος Νάουσα Ημαθίας , έχω αποκτήσει μια ιδιαίτερη με το βουνό και την υγιεινή διατροφή . Μαγειρεύω για την οικογένεια μου, για να χαλαρώνω, ενώ μου αρέσει να πειραματίζομαι για ένα καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα!

Λίγα λόγια για το γραφείο

Στο "medi diet Kiranoy" θα βρείτε σίγουρα την Ευαγγελία Κυράνου να σας ταιριάζει αφού δραστηριοποείται με φιλοσοφία την οργάνωση και την επαγγελματική υποστήριξη, ώστε να μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς και τη διαχείριση βάρους με στόχο την καλύτερη υγεία! Εξειδικεύει την διαιτολογική της πράξη με τεχνικές τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς τόσο στις διαζώσης συνεδρίες όσο και στις online συνεδρίες της.

500

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

30

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ

Με τη βοήθεια διαφόρων πλάνων και σχεδίων, να σας οδηγήσω σε μια υγιή ζωή.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Προσπαθούμε να μειώσουμε τον πόνο που προκαλείται από τον υποσιτισμό και την δίααιτα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Από τα τελευταία 21 χρόνια, είμαστε στην επίτευξη του στόχου μας.

Testimonial

Τι έχουν να πουν οι πελάτες μου

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Ενωμένοι να μοιραστούμε τη δέσμευσή μας για την επίτευξη καλύτερης υγείας για όλους, παντού για ένα καλύτερο αύριο.
1

Αξιόπιστη, Επαγγελματική Διατροφή Εξαιρετικές Υπηρεσίες

2

Υποστήριξη και κίνητρα, και φιλική προς εσάς διατροφή

Μετάβαση στο περιεχόμενο